To je to što me zanima!

Kan Bonfils, Glumac iz filma o Bondu umro je na pozornici

Glumca, koji je s D. Craigom snimio “Skyfall”, a bio je i u filmu “Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja”, liječnici nisu uspjeli reanimirati. Uzrok smrti još nije poznat
Vidi originalni članak

Kan Bonfils (43) srušio se na probi predstave rađene prema Danteovu “Paklu”. Glumca, koji je s Danielom Craigom (46) snimio “Skyfall”, a bio je i u filmu “Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja”, liječnici ipak nisu uspjeli reanimirati. Uzrok smrti još nije poznat.

Njegovi kolege su u šoku, no tješe se međusobnim razgovorom kazao je glasnogovornik kazališta Chris Hislop. Predstava "Inferno" u četvrtak je trebala imati premijeru, ali to je sada odgođeno. Glasnogovornik je kazao kako se nada da će naći glumca koji će zamijeniti Kana i s izvođenjem predstave početi u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ovcaizbizovca 07.01.2015.

    ma što si ti "69diš" napisal za opomenu matere ti?????????

  • popit ću ti krv 07.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare