To je to što me zanima!

Kandidatkinje za novu Miss Universe vježbaju za izbor

Djevojke koje se natječu za prestižnu titulu Miss Universe posljednih dana pripremaju se za izbor. Bile su u teretani i kupale se u hotelskom bazenu
Vidi originalni članak

Dvadesetero djevojaka natjecat će se ove godine za prestižnu titulu Miss Universe. Vlasnik hrvatske licence izbora Vladimir Kraljević prije nekoliko dana predstavio je u Zagrebu ovogodišnje kandidatkinje. Djevojke su u utorak bile u Splitu. U hotelu Lav su neko vrijeme provele isprobavajući sprave za vježbanje te vježbajući koreografiju za izbor. Kasnije su se preodjenule u kupaće kostime i osvježile se u bazenu. Trenutačna hrvatska Miss Universe je Sarah Čosić (20). Osvojenim 11. mjestom na svjetskom izboru dobila je krunu u trajno vlasništvo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • possesed 10.02.2010.

    ..respektiram izbore ljepote,kao praznik za muške,ali i ženske oči,ali jednostavo ne mogu odoliti da ne ispalim, da su takvi izbori kod nas degradacija inteligencije,ionako vrlo skromnih kandidatknija..po tom pitanju..od njih kao da se rade iduće \"bivse\" zene ante gotovca, nekog juniora tamo dinama..ili u najboljem slučaju,da će ju drkađija lupino poslikat,ispreskakat..i instalirat na naslovnicu Klika..zato pobjednici poručujem,mala uzmi auto i zabij se u zid..ili odseli iz ove rupčage od države..

  • tapir 10.02.2010.

    Ma ne...u bazenu su bile???I u teretani?!?! Ma nije moguće...i koreografiju imaju.Koji događaj ,uf.

  • innelli 10.02.2010.

    Vjerujem ja da je njima malo neugodno šetati u kupaćem kostimu pred puno ljudi, ali zašto se onda prijavljuju? Sve ima svoju cijenu. P.S.Ova plava u zelenoj majici ne propušta nijedan izbor. Dajte joj konačno neku lentu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare