To je to što me zanima!

Kanye blokiran nakon ispada s uriniranjem i tajnim ugovorima

U sinoćnjem nizu ispada na Twitteru, Kanye je osim incidenta s Grammy nagradom prozvao izdavačke kuće, otkrio povjerljive ugovore, brojeve telefona i kontakte te tražio pomoć od ostalih celebrityja u svojoj borbi.
Vidi originalni članak

Slavni reper i glazbeni producent Kanye West (43) posljednjih je mjeseci u više navrata neugodno iznenadio i zabrinuo svoje brojne obožavatelje skandaloznim postupcima, a kap koja je prelila čašu, čini se, bilo je uriniranje po kipiću Grammyja. 

West se, po svemu sudeći, bori s nikad izraženijom maničnom fazom svog bipolarnog poremećaja, o kojem je otvoreno govorio, a isto tvrdi i njegova obitelj, koja ga pokušava vratiti na pravi put. 

JEDNOGLASNA PRESUDA Sud u Ohiju odbio kandidaturu Kanye Westa za predsjednika

U sinoćnjem nizu ispada na društvenoj mreži Twitter, Kanye je osim spomenutog incidenta s Grammy nagradom prozvao izdavačke kuće, otkrio povjerljive ugovore, brojeve telefona i kontakte te tražio očajnički pomoć od nekolicine celebrityja. 

West je time malo pretjerao i za ukus, odnosno ograničenja Twittera. Profil mu nije izbrisan, no kako tvrdi njegov prijatelj, bivši NBA košarkaš Rick Fox, Kanyeu su blokirali račun na 12 sati. Dovoljno da se 'ohladi'? Teško. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • "Teoretičar" 26.10.2020.

    Samo polako ,proglasit ce oni tebe ludjakom...bit ce dobro ako se ne "predoziras" kao M.Jackson

  • ministar.. 17.09.2020.

    Ne bacaj bisere pred svinje.

  • 17.09.2020.

    Dobro je na 24 ima samo 2 žuta😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare