To je to što me zanima!

Kanye dovršava studijski album posvećen razvodu, Kim ga moli da poštuje obitelj u pjesmama

Reper se 'bacio' na posao pa dovršava svoj dugo najavljivani deseti studijski album. Obožavatelji željno iščekuju, a on dotjeruje tekstove kako bi se pozvao na razvod od supruge
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (43) i reality zvijezda Kim Kardashian (40) prije nekoliko mjeseci šokirali su svijet kada se počelo 'šuškati' da se razvode. A sada je par donio konačnu odluku - njihovom braku je došao kraj.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji Kardashian

Mirror prenosi kako se Kanye sada 'bacio' na posao pa dovršava svoj dugo najavljivani deseti studijski album. Obožavatelji željno iščekuju, a on dotjeruje tekstove kako bi se pozvao na razvod od supruge.

- Kanyeov novi album bit će o raspadu njegove veze s Kim. Pisao je to mjesecima - rekao je izvor blizak reperu za strane medije i dodao kako je Kardashianka od njega tražila da u svojim pjesmama poštuje njihovu obitelj.

Nakon što su se prošli tjedan proširile vijesti o njihovom razvodu, izvori bliski paru za Page Six rekli su kako su 'gotovi nakon šest godina braka' te da je njihov razvod bio neizbježan.

GLAVNA TEMA TRAČEVA Širi se bizarna teorija: Kanye je varao Kim s Jeffreejem Starom?

- Kim je Kanyea natjerala da ide u Wyoming kako bi mogli živjeti odvojeno i mirno te da bi se naposljetku razveli. Među njima je gotovo. 

Iako je ova vijest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja obitelji Kardashian, Pam Behan (52), u samim začecima njihova odnosa znala je da to neće potrajati.

- Za razliku od Kim, Kanye se nije znao nositi s golemim uspjehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala održati taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece - rekla je za The Sun

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare