To je to što me zanima!

Kanye Kim: Ako želiš biti sa mnom, nećeš ići na liposukciju

Reperova majka Donda 2007. je preminula u 58. godini nakon što se podvrgnula liposukciji trbuha i smanjenju grudi. Kanye se boji da se Kim ne dogodi isto
Vidi originalni članak

Kim je odmah nakon poroda željela ići na liposukciju jer se što prije htjela riješiti trbuščića i kilograma koje je dobila u trudnoći. No, kad je Kanye saznao za njezine planove, potpuno je pobjesnio - otkrio je izvor za Radar Online. 

Kanye West (36) nimalo nije bio oduševljen idejom majke svog djeteta da se podvrgava plastičnim operacijama, a njegovom protivljenju uvelike pridonosi i činjenica da je njegova majka Donda preminula u 58. godini zbog komplikacija tijekom liposukcije trbuha i smanjenja grudi. 

Zbog toga je Kanye rekao Kim da joj na prvom mjestu moraju biti dijete i njezin život. 

- Vrlo emotivno je primio Kiminu ideju o liposukciji trbuha. Još nije prebolio smrt majke. Zbog njezine tragične smrti zaštitnički je nastrojen prema svima koje voli - ispričao je izvor te dodao kako je Kanye oštro poručio Kim da ne želi biti s njom ako se odluči otići pod nož. 

Nakon što je reality zvijezda razmotrila situaciju u kojoj se Kanye nalazi, odlučila je odustati od liposukcije. Mršavljenju se posvetila uz pomoć napornog vježbanja i zdrave prehrane. Svoje prvo dijete, djevojčicu North, Kim je rodila u lipnju ove godine. Još radi na svojoj liniji jer smatra da nije dovoljno smršavjela. Izjavila je da će u javnost izlaziti samo ako stvarno mora, što je Kanyeu smiješno jer se njemu Kim sviđa takva kakva je. 

Kim je Atkinsonovom dijetom skinula 15 kila nakon poroda

Idi na 24sata

Komentari 32

  • vedran_zgb 20.10.2013.

    Kakvi god da jesu ali uspješni su...

  • palčica07 19.10.2013.

    Još samo da ju nauči da ne stavlja dupe po internetu

  • Leones_1 19.10.2013.

    Bolje da se okani tih invazivnih operacija i nek rađe mršavi prirodno i pomalo, a i bolje da malo ljulja nego da žulja

Komentiraj...
Vidi sve komentare