To je to što me zanima!

Kanye proziva Adidas i Gap za krađu dizajna, a odvjetnici mu poručili da prestane s objavama

West vjeruje da je Adidas preuzeo potpunu kreativnu kontrolu nad njegovim brendom Yeezy i ukrao njegov dizajn proizvodnjom obuće koja je vrlo slična njegovim popularnim Boost tenisicama
Vidi originalni članak

Odvjetnici koji zastupaju nepredvidivog repera i poduzetnika Kanye Westa (45) savjetovali su mu da okonča svoju toksičnu svađu s markom odjeće Gap nakon što je iskoristio svoju široku prisutnost na društvenim mrežama da osudi brend. Reper se okomio i na Adidas.

TREBA PREGLEDATI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njemački div sportske odjeće, Adidas, odgovoran za proizvodnju Westove Yeezy obuće i odjeće od svog prvog lansiranja 2015., a sada ih je reper optužio za dizajniranje istih proizvoda pod imenom brenda bez njegova izravnog angažmana.

West se također namjerio na američku marku Gap, s kojom također surađuje, tvrdeći da je bio isključen sa ključnih sastanaka sa svojim partnerima.

Odvjetnici su od tada savjetovali reperu da se suzdrži od daljnjeg dijeljenja tweetova i postova na Instagramu povezanih s markom.

- Dragi Ye, Vaš pravni tim preporučuje da se suzdržimo od objavljivanja bilo čega o Gapu još 10 dana - poručili su mu odvjetnici, a Kanye je njihovu poruku objavio na Instagramu.

West vjeruje da je Adidas preuzeo potpunu kreativnu kontrolu nad njegovim brendom Yeezy i ukrao njegov dizajn proizvodnjom obuće koja je vrlo slična njegovim popularnim Boost tenisicama.

Nedavno je nagovijestio bezizlaznu situaciju sa svojim dugogodišnjim suradnikom u objavi koju je podijelio prije nego što su se umiješali njegovi odvjetnici.

ŽELI ZAŠTITI DJECU Kanye priznao: 'Moja ovisnost o pornografiji je uništila obitelj...'

Prošli tjedan reper je poručio da je nezadovoljan Gapom, samo dvije godine nakon potpisivanja 10-godišnjeg ugovora s tvrtkom, tvrdeći da su održavali sastanke o njemu bez njegova angažmana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • =>Bubimir<= 06.09.2022.

    Tenkre

  • pinkpanter 06.09.2022.

    Koliko bolestan trebas biti i kupovati ovako nesto i podrzavati bolesnika koji si je umislio da je bog

Komentiraj...
Vidi sve komentare