To je to što me zanima!

Kanye West pozirao s Muskom, detalj u pozadini 'ukrao' pažnju

Čim su primijetili da je Grimes fotografirala Elona i Westa, pratitelji su počeli nizati šale. Inače, reper i Elon prijatelji su već neko vrijeme, a prije pet godina investitor je javno pohvalio Westa...
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (43) objavio je fotografiju s investitorom Elonom Muskom (49), a slika je ubrzo postala viralna. Naime, pratitelji repera na društvenim mrežama primijetili su odraz pjevačice Grimes (32) u staklu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Frižider Kim Kardashian

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čim su primijetili da je Grimes fotografirala Elona i Westa, pratitelji su počeli nizati šale. 

- Što ova dvojica muškaraca rade u njezinom selfieju u ogledalu? - pisali su. 

Reper i CEO Tesle prijatelji su već neko vrijeme. Musk je još prije pet godina za magazin Time napisao pohvalu za Westa, jednog od sto najutjecajnijih ljudi 2015. godine. Istaknuo je tada da reper pomiče granice. 

Musk i njegova djevojka Grimes, čije je pravo ime Claire Boucher, nedavno su dobili sina kojeg su nazvali X AE A-Xii. Par je dijete najprije nazvao X Æ A-12, ali u Kaliforniji se u imenima mogu koristiti samo slova engleske abecede, ne i brojevi. Stoga su promijenili ime.

- Rimske brojke izgledaju bolje, da budem iskrena - napisala je kanadska pjevačica na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ivo161 04.07.2020.

    S ovim imenom, dite im sansu!

  • Vito1 04.07.2020.

    I = 1 -- II = 2 --- i = u matematici, imaginarni kompleksni broj čiji je kvadrat negativni realni broj --- Broj ii ne postoji niti u rimskom niti u arapskom pismu.

  • Valis 04.07.2020.

    Elon musk je jednako zlo kao i Bill Gates mozda i vece.. Vidim da vam je fora promovirati te ljude bas sad dok cijeli svijet pomalo saznaje tko su..

Komentiraj...
Vidi sve komentare