To je to što me zanima!

Kanye West uklonio sve iz vile, ostao je samo beton: Planira napraviti sklonište od bombi...

Kanye nije želio struju, želio je samo biljke. Htio je samo svijeće. Htio je samo baterijsko svijetlo. On je htio da sve bude otvoreno i mračno, rekao je bivši Kanyeov zaposlenik koji ga je nedavno i tužio
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (46) je u rujnu 2021. godine kupio vilu u Malibuu, koju je od tada u potpunosti preuredio. U vili je srušio sve kupaonice, a uklonio je i struju, prozore te vodovod. Sada se saznalo da svoju vilu koju je kupio za oko 57 milijuna dolara planira pretvoriti u sklonište od bombi.

TRAŽI MILIJUN DOLARA Kanyea Westa optužuje bivši radnik: Udovoljavao mu opasne zahtjeve, spavao je na podu...

Vijest se proširila kratko nakon što je bivši voditelj projekta Tony Saxon tužio Kanyea zbog kršenja zakona o radu. Kako tvrdi, uvjeti su bili izrazito opasni, reper mu nije isplatio plaću, a onda mu je nepravomoćno dao otkaz. Tony je za NBC otkrio što je Kanye htio napraviti s kućom.

- Namjeravali smo mu izvaditi sve i izgraditi 'Batcave' da se sakrije od Clintonovih i Kardashiana. Kanye nije želio struju, želio je samo biljke. Htio je samo svijeće. Htio je samo baterijsko svijetloOn je htio da sve bude otvoreno i mračno. U toj kući ne možeš držati hranu jer nema hladnjaka, nema prozora. Već su doletjeli galebovi - rekao je Tony.

Ispričao je i kako je mislio da West želi napraviti nekakav umjetnički projekt, ali na kraju se ispostavilo da reper želi živjeti u vili. Tražio je privatnu Wi-Fi mrežu kako ne bi mogao biti dostupan američkoj vladi, a htio je i alternativni izvor energije. Kako je rekao Tony, reper ne želi imati vrata ni prozore u vili, nego samo beton.

Podsjetimo, Tony se reperu požalio na bol u leđima zbog posla, a Kanye ga je nakon toga otpustio. Od Saxona je tražio i da prenosi teške generatore, a nakon što je odbio to napraviti, reper je rekao da će ga smatrati neprijateljem. Obećano mu je bilo 20 tisuća dolara tjedno koje nije dobio. Također, uvjeti za rad su bili iznimno opasni, Tony je morao spavati na podu jer je reper naredio da se sve iz kuće makne. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rara Avis_1 22.09.2023.

    Puk'o k'o kokica

  • razmislite 22.09.2023.

    Ko jee taj tip uopce . Nekuzim sto mu se poklanja tolika pozornost a covjek je sve samo ne normalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare