To je to što me zanima!

Kanyeova nova cura prvi put komentirala Kim: 'Ima dobar stil, ali odjeću joj je on birao'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Komentirala je da ne želi biti u lošim odnosima s Kim jer bi to direktno narušavalo njezin odnos s reperom te da joj se ne sviđaju napisi medija o tome kako njih dvije imaju isti stil
Vidi originalni članak

Nova djevojka repera Kanye Westa (44), influencerica i glumica Julia Fox (32), nedavno je u podcastu 'Call Her Daddy' komentirala medijske napise koji njen stil uspoređuju s Kanyeovom bivšom Kim Kardashian (41). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priznala je da postoje neke sličnosti u njenom stilu i onome što nosi Kim, ali tvrdi da je to zato što je Kanye birao odjeću svojoj bivšoj ženi dok su bili zajedno. - Pa, nosile smo neke slične kombinacije za koje sam tada znala da ih Kim nosi.  Ali mislila sam da je super što ih nosi. To je žalosno jer se žene uvijek suprotstavljaju jedna drugoj - izjavila je Fox koja smatra kako Kim ima odličan stil.

Komentirala je da ne želi biti u lošim odnosima s Kim jer bi to direktno narušavalo njezin odnos s Kanyeom.  - Očito je da između njih postoji povijest duga deset godina, a ja ne želim pretjerati i govoriti o nečemu o čemu nemam pravo govoriti - rekla je Julia.

OTKRILA ZBOG ČEGA JE PUKLO Kim o razvodu od Kanyea: 'Sve sam radila da drugi budu sretni, ali sad sam izabrala svoju sreću'

Fox je postala poznata zato što je od nedavno u vezi s poznatim reperom, a kako kaže nije joj stalo do pažnje koju je dobila zbog te veze.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 11.02.2022.

    Samo se svadaju

  • Mendieta6 11.02.2022.

    Ljudi su dns poznati jer su poznati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare