To je to što me zanima!

'Kao časna sestra': Kim će oko vrata sada nositi samo krunicu

Starleta smatra kako je pretjerala s luksuznim životom pa se odlučila smiriti. Navodno je odlučila prestati se šminkati, a skupocjeni nakit želi zamijeniti križevima
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (36) se nakon incidenta u Parizu odlučila promijeniti, tvrde izvori bliski starleti. Povukla se kako bi preživjela traumu, a živi u majčinoj kući u Los Angelesu.

- Treba gledati na vedriju stranu, možda joj je ovo bila mogućnost da promijeni stil života - kažu njeni prijatelji.

Smatra kako je pretjerala s luksuznim životom pa se odlučila malo 'smiriti'. Izvori tvrde kako više neće nositi provokativnu odjeću te da se neće puno šminkati. Oni su je čak usporedili s opaticom.

- Ona smatra kako može biti seksi ako ne otkrije svoje atribute. Želi nositi ozbiljniju odjeću i biti zakopčana do grla. Više neće nositi skupocjen nakit, već želi oko vrata imati križ ili krunicu - tvrde izvori.

Starleta je od pljačke viđena samo tri puta, kada je odlazila iz Pariza, kada je došla u Manhattan i kada ga je napustila. Na društvenim mrežama još se nije oglasila. Ukraden joj je nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna. Policija još istražuje slučaj, a napadači nisu pronađeni.

Kim Kardashian jučer je slavila rođendan, no od velike zabave je odustala. Obitelj i prijatelji čestitali su joj na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • be_sarcastic 23.10.2016.

    Sutra očekujem 4 članka o tome kako se ona više ne želi eksponirati u novinama ni na tv ni na radiju ni na omotu od paštete....

  • Judita👥 22.10.2016.

    ima i modernijih krunica u obliku lančića:)moderno izdanje

  • Judita👥 22.10.2016.

    ima i modernijih krunica u obliku lančića:)moderno izdanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare