To je to što me zanima!

Kao da je gola: Lana pokazala kompletić, fanovi pali u trans

SAVRŠENA ILUZIJA Atraktivna pjevačica na Instagramu je pokazala svoj novi kompletić boje kože - uske hlače i kratak topić u kojima izgleda na prvi pogled kao da je gola
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (32) svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama često iznenadi seksi poslasticom u obliku 'vruće' fotografije, a ovog puta je uspjela nadmašiti samu sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atraktivna pjevačica na Instagramu je pokazala svoj novi kompletić boje kože - uske hlače i kratak topić u kojima izgleda na prvi pogled kao da je gola.

Ako je suditi prema komentarima i količini lajkova, Lanini pratitelji itekako odobravaju njezin izbor odjevne kombinacije.

Inače, ona je nedavno na istoj društvenoj mreži objavila snimku na kojoj 'luduje' u automobilu odjevena u 'šljašteću' haljinu, a sve za potrebe snimanja spota.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Mega100 07.10.2017.

    Lana je, sto je je, i komad i sexy i poznata ali ovakvi članci su ispod svake razine pišu se za 30 sec, nevjerojatno. Imam osjećaj da ne izlazite iz redakcije samo čekate da vam vijesti padnu u krilo pa su rezultat bombastični naslovi i slika sa instagrama ili scene iz života nekih totalno anonimnih likova.

  • 06.10.2017.

    Ima sve što svaka žena bi htjela imati, ali ima jedno ''ali'' . takovu sam imao i ja, a sada više ne! -Zato sam sada sretan čovjek!

  • 06.10.2017.

    Navukla nailon čarape s dezenom, gore topić i na noge sandale. Uopće ne izgleda kao da je gola, i šta je ovde za past u trans?

Komentiraj...
Vidi sve komentare