To je to što me zanima!

Kao da nije ni postojao: Kris traži poništenje braka od Kim

Košarkaš je odbio potpisati papire za rastavu i odlučio zatražiti poništenje njihovog 72 dana dugog braka. Šokirao se kada je vidio kako ga je prikazala u svom showu
Vidi originalni članak

Nakon što je Kim Kardashian (31) nakon 72 dana braka predala zahtjev za rastavu, njezin ostavljeni i povrijeđeni suprug Kris Humphries (26) uzvatio joj je udarac.

Nakon što je odbio potpisati papire za rastavu dao joj je do znanja da želi nešto sasvim drukčije. On želi da se njihov brak poništi kako bi zaboravio na tu 'ružnu epizodu' i krenuo dalje sa svojim životom. 

Bivši košarkaš navodno se veoma uzrujao nakon što je vidio kako ga je Kim prikazala u svom reality showu.

Uvjeren je da ga je prevarila i da je u brak s njim ušla samo zbog svoje koristi i reality showa. Prema predbračnom ugovoru koji je par potpisao Kris nakon braka može postati 'teži' samo za 150 tisuća dolara (845 tisuća kuna) jer sav novac koji su supružnici zaradili tijekom braka prema ugovoru pripada starleti. Par je navodno samo na vjenčanju zaradio oko tri milijuna dolara (16,7 milijuna kuna). Kris je nedavno prema tvrdnjama jednog od njihovih prijatelja u javnosti prikazan kao 'loš dečko' koji je Kim vrijeđao i govorio joj da je glupa i debela.   

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivanamia 01.12.2011.

    bljuje mi se od njihovog braka...sramota

  • logično 01.12.2011.

    jbg kim,istina boli.ti jesi debela i glupa.lakse te je preskocit nego zaobic.a pametna ne mozes biti ako mislis da je ok nadojit se iz grudi vlastite sestre.eto,uz sve to si jos i odvratna.grozno.hahaha

  • kontrazla 01.12.2011.

    Glumci, jedan i drugi. I to loši!

Komentiraj...
Vidi sve komentare