To je to što me zanima!

Kao gljive poslije kiše: Još jedna Tigerova ljubavnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon Rachel Uchitel i Jaimee Grubbs, pojavila se i treća navodna ljubavnica Tigera Woodsa. Kailka Moquin upoznala je golfera u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Brineta Kalika Moquin treća je navodna ljubavnica najboljeg golfera na svijetu. Ona radi kao PR menadžerica u nekoliko noćnih klubova u Las Vegasu i nije joj drago što ju mediji dovode u vezu s Tigerom Woodsom (33).
- Nije prikladno da ja uopće komentiram ovaj slučaj. U ovom trenutku jedino što me zanima je moj posao - izjavila je Kalika.
Magazin Life & Style tvrdi da su se menadžerica i golfer nekoliko puta našli u hotelu u Las Vegasu.
- Bili su zajedno puno puta. Tiger joj je rekao da nije oduševljen bračnim životom. Priznao joj je da nije zadovoljan u braku i u svom domu te da je previše pritiska na njemu - kazao je magazinu neimenovani, ali dobro obaviješteni izvor.
Objavljeno je i kako je Tigerova prva navodna ljubavnica, Rachel Uchitel, lagala da nije bila s golferom. Američka stranica TMZ saznaje kako je svađa između Elin i Woodsa, nakon koje je on razbio auto, počela jer su se on i Rachel dopisivali. Supruga je pitala golfera s kim se dopisuje, a navodno mu je uzela telefon i nazvala Uchitel. U međuvremenu je objavljena i audio snimka Tigerovog razgovora s Jaimee Grubbs u kojoj ju on upozorava da ga je supruga počela provjeravati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • the.king 04.12.2009.

    Dobre su...sponzoruše!

  • HUMI 03.12.2009.

    Brate mili pa kako ih nije sram.Zar je ponos biti ljubavnica???? Koje radodajke ?!

  • koka 30 03.12.2009.

    bogme mu se oslacalo........a zasto i nebi.........samo ako je frajer neka se rastane i hebe okolo.........jako sebicno prema zeni i djeci ako ih ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare