To je to što me zanima!

Kao princeza: Suri i prijateljica bile na pedikuri i zabavljale se

ULJEPŠAJ ME, MAMA Katie na bilo koji način želi udovoljiti kćeri kako ne bi bila nesretna zbog rastave nje i Toma. Suri navodno nije bila i na manikuri jer nosi gips
Vidi originalni članak

Iako tek ima sedam godina, kći Toma Cruisea (51) i Katie Holmes (34), Suri, već je nekoliko puta šokirala odijevanjem i ponašanjem. Nakon što je izazvala zgražanje potpeticama, perjem i neobičnim šeširima koji nikako nisu primjereni njezinoj dobi, sada isprobava tretmane za uljepšavanje.

- Suri je u salon stigla s mamom Katie Holmes. Ondje ju je dočekala prijateljica iz škole sa svojom mamom. Dok su mame uživale u masaži, djevojčice su bile na pedikuri - ispričala je zaposlenica luksuznog kozmetičkog salona u New Yorku. Dodala je da je Suri doista mirna i dobra djevojčica.

- Nije imala posebnih želja. S prijateljicom se dobro zabavljala, a i na kraju je bila zadovoljna - ispričala je pedikerka. Katie na bilo koji način želi udovoljiti kćeri kako ne bi bila nesretna zbog rastave nje i Toma. Suri navodno nije bila i na manikuri jer je ozlijedila ruku pa još nosi gips.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ana123music 14.09.2013.

    Obično preseravanje. Malu su razmazili do kraja. Žalosti od nje kad joj bude 18.

  • oriental 11.09.2013.

    Meni je ta mala jeziva.

  • anonimus2 11.09.2013.

    Poslije ovakvih vijesti moram u kancelariju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare