To je to što me zanima!

Kao u bajci: Nikolina Pišek gola u kalendaru za vino...

Pišek krasi svih dvanaest mjeseci na kalendaru za vinarije Tikveš. Nikolina je na slikama gola, ali izmjenjena je photoshopom da izgleda bajkovito
Vidi originalni članak

Tri dana snimali smo reklamu u Skopju u studiju. NIje mi bilo neugodno jer sam radila s već poznatom ekipom, kazala je Nikolina i dodala da ne snima baš sve reklame već samo one koje su joj stilski i financijski prihvatljive. 
- Htjeli smo postići bajkovitu atmosferu tako da na fotografijama izgledam pomalo nestvarno. Meni se sviđaju jer je to umjetnička vizija mene. Po prirodi sam ekzibicionistica pa sam odlučila spojiti lijepo i korisno - ispričala je 33-godišnja Nikolina Pišek.
Iako ne smije govoriti o visini honorara srpski Kurir objavio je kako je vinarija Tikveš Nikolini platila honorar od 50.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • babaobabe 23.12.2009.

    vidim dečki hoće prirodno i da nije mršavo.... hm... pa javite se... prirodna sam i okrugla... ruf mich an!

  • babaobabe 23.12.2009.

    a nemojte tako... dobra je niki...žalite se na silikone... bolje plastična nego nikakva... samo nisu mi jasne one starije slke iz kupatila... rekla je kako se tuširala, pa joj je svjetlo bilo super pa se spontano slikala za svog kikija... (pa kao slučika izgubila tel.) tušira se u štiklama??? e to je žena... nigdje bez štiklica, pa ni pod tuš! a kćerki je stoposto super.... prijatelji iz razreda postaju muškarci uz slike njezine majke...

  • barkley 22.12.2009.

    nema ovo veze s Nikolinom PIšek

Komentiraj...
Vidi sve komentare