To je to što me zanima!

Kaos u 'Zadruzi': Htio pretući drugoga i sam sebi slomio ruku

U srpskom realityju su uzavrele strasti među natjecateljima. Pjevač Sloba je zbog ljubomore napao svoju djevojku i vikao da će ubiti sustanara s kojim je ona navodno flertala
Vidi originalni članak

Ljubavni odnos između pjevača Slobe Radanovića i modne blogerice Lune Đogani u srpskom showu 'Zadruga' jako je buran. Glazbenik se razbjesnio jer se, kako on tvrdi, fitness instruktor Nikola Arsić 'nabacivao' njegovoj djevojci.

Iako drugi natjecatelji već danima uvjeravaju Slobu da između Lune i Nikole postoji kemija, ovo je izgleda, bila kap koja je prelila čašu.

- Ubit ću ga! On hoće da mu polomim pi**u! Što ti on ima prilaziti kad si sama - vikao je bijesno Sloba, a Luna mu je objašnjavala da voli samo njega.

- Dečko mi se nije nabacivao - govorila je, ali on ju je ignorirao.

Luna je tada pobjegla u kuću, a on je ostao sam na zabavi. Nakon nekog vremena on je došao do nje pa je u naletu bijesa počeo udarati u stol.

- Ponovo sam slomio ruku. Je**no sam opet slomio ruku - vikao je Sloba.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • giovanni123 08.12.2017.

    Dajte ..na istoku stare price ..

  • Andrej ZG 08.12.2017.

    Pa kaj je vama da pisete clanke o srbskim reality show_ima?? non-stop neki clanci o tome kaj rade srbi i kaj se dogada u srbiji.pa radje cu citat kaj ima u indiji i kaj se tam radi,cim se bave....i tak.

  • dunavac88 07.12.2017.

    A i ta Luna nema s kime nije bila, 21 godina, a već profesionalna vucara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare