To je to što me zanima!

Kapetan Amerika ili kokoš? Na što vam više sliči Lady GaGa?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je na dodjelu Oscara odjenula bajkovitu bijelu haljinu, no sparila ju je s crvenim rukavicama koje sliče na gumene rukavice kakve se nose pri čišćenju
Vidi originalni članak

Za haljinu Azzedine Alaia vjerojatno je dosta 'iskeširala', no odlučila ju je 'isfurati' na sebi svojstven način. Lady GaGa (28) tako je bila sve samo ne elegantna na 87. dodjeli Oscara. Bajkovitu bijelu haljinu sparila je, naime, s crvenim rukavicama koje su podsjećale na gumene rukavice koje kućanice nose kad, recimo, peru zahod.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Twitter

- Tako to izgleda kad u 5 sati ujutro pereš suđe i usred posla se sjetiš da u 5:10 moraš biti na crvenom tepihu za Oscare - samo je jedna od šala na račun pjevačice koje su preplavile društvene mreže.

Twitter

Pojedini korisnici društvenih mreža dali su si dovoljno truda pa su na fotografijama Lady GaGi u ruku 'instalirali' sredstvo za čišćenje ili joj stavili pregaču, stavili je da stoji pokraj hrpe suđa...

Twitter

Idi na 24sata

Komentari 62

  • gejčina 24.02.2015.

    odvratna mi je ženska

  • šoraju me bedovi 24.02.2015.

    tako glupo i tipično američki

  • homoeruptus 24.02.2015.

    Sasvim prosječna žena, prosječnog talenta koja je došla u medijski prostor jer je kakti otkačena i luda, pa sad kakti plijeni osebujnim talentomn...ima ok glas, loše nastupe i prosječnu glazbu preisproduciranu bez razloga! A jazz album joj je totalni užas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare