To je to što me zanima!

Kapitol mora propasti: Katniss Everdeen nas vodi u pobjedu

Katniss Everdeen, sad vođa pobune, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv tiranskog Kapitola. Nevjerojatna bitka za opstanak se nastavlja
Vidi originalni članak

Kao i prije, Katniss Everdeen nam pokazuje da svojim govorom i te kako zna inspirirati one koji se bune protiv zlog Kapitola . Priprema za zadnji napad, kroz grad prepun smrtonosnih zamki i opakih Mutanata, je otpočela .

Film, kojeg opet režira Francis Lawrence , nam donosi poznatu zvjezdanu postavu. U glavnoj ulozi je naravno nevjerojatna Jennifer Lawrence , dok joj podršku daju Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Julianne Moore, Donald Sutherland, Jena Malone, Natalie Dormer i mnogi drugi.

Sama franšiza je jedna od uspješnijih svih vremena, sa svjetskom zaradom od preko 2,2 milijarde dolara . Ali, kao i sve dobre priče, i ova mora doći kraju. Katniss Everdeen shvaća da ulozi nisu više samo za opstanak, već da se revolucija bori za cijelu budućnost.

A za one koji se boje spoilera, čini se da je Lionsgate studio učio na prethodnom iskustvu. Naime, drugi foršpan za ‘Igre gladi: Šojka rugalica, 2. dio’ nema baš nikakvih detalja koje ne bismo trebali saznati prije vremena.

A što budućnost nosi narodu Panema , pogledajte u drugom dijelu ‘Igre gladi: Šojka rugalica’ od 19.studenog u CineStaru i ostalim kinima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JackyBlack 08.10.2015.

    Ovaj zadnji nastavak filma je ocajan.

  • DELETED222 07.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare