To je to što me zanima!

Karabatić: Ne mislim ništa loše o seksu na jednu noć

Rukometaš otkriva da se zaljubljuje brzo i lako. Trenutačno je slobodan i nema djevojku, a za Hrvatice kaže da su najljepše žene na svijetu
Vidi originalni članak

Francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić (24) nedavno je izazvao lavinu komentara zbog snimke na kojoj polugol prisno pleše s nepoznatim muškarcem. To je pokrenulo nagađanja da je Nikola homoseksualac, a njemu je to smiješno.
- Na snimci ja i moj najbolji prijatelj Vid, koji mi je poput brata, plešemo i skidamo se, ali to je tradicija svaki put kad slavimo neki osvojeni  trofej - izjavio je Nikola za Story i dodao da mu ne smeta što je toliko popularan kod homoseksualaca. Rukometaš smatra da nigdje žene nisu toliko lijepe kao što su u Hrvatskoj i općenito na Balkanu. Iako su ga povezivali s manekenkama Mijom Šlogar i Doris Vrečko, Nikola poriče da je bio s njima u vezi. Trenutačno je slobodan i nema djevojku, a privlače ga cure s karizmom koje su seksi i s kojima može normalno razgovarati.
- Imao sam tri ili četiri djevojke, ali između toga imao sam i avanture za jednu noć. Ne mislim da je to išta loše, to je isto život i sve se treba probati - otkriva rukometaš koji se zaljubljuje brzo i lako. Najluđe što je napravio zbog ljubavi bio je iznenadan posjet djevojci nakon utakmice, a trebao se vratiti s ostatkom momčadi.
- Volim modu, ali i fotografiju i slike. Volim umjetnost i već dvije godine radim kalendar za obožavatelje. Skinuo sam se i za jedan u Francuskoj u humanitarne svrhe - otkriva Nikola koji nema problema s pokazivanjem svog nagog tijela.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cinderella 11.03.2009.

    hmmmm...ne znam sta da kazem..mislim da on ni ne zna kako je kad se zaljubis..navedeno \"zaljubljivanje brzo i lako\" i nije zaljubljivanje nego samo zelja za provodom \"na jednu noc\"...plese s prijateljem???pa sta?!....da vidite moje prijatelje kak se oni ponasaju,100% bi mislili da su pedercine kakvih nema,a oni imaju cure vise od godinu dana...decki se zezaju i meni je to ok.. :))

  • ledena 666 11.03.2009.

    mmmm,ugodno za oči, a o ostalim zadovoljstvima da i ne pričam....

  • lexi 11.03.2009.

    a šta je on meni odvratan pa to je ajme

Komentiraj...
Vidi sve komentare