To je to što me zanima!

Karabatić preslatkim videom obznanio da će postati otac

Francuski rukometaš i njegova djevojka Géraldine Pillet u travnju sljedeće godine dobit će prvo dijete. Nikola Karabatić vijest je otkrio na veoma poseban način
Vidi originalni članak

'Mala tajna' naziv je videa kojim je Nikola Karabatić (31) sa svojim obožavateljima na Facebooku i Twitteru podijelio sretnu vijest. 

Slavni rukometaš čeka prvo dijete s djevojkom Géraldine Pillet. U njihovu obitelj prinova stiže sljedeće godine u travnju, a sve je to sličicama opisano u kratkom videu. 

U komentarima su mu ubrzo počele stizati brojne čestitke i lijepe želje. Vezu s gimnastičarkom Geraldine rukometaš je započeo 2011. godine. 

- Ona je predivna mlada žena. Uz sve to jako je ambiciozna i sposobna. To su kvalitete koje svaki muškarac u svojoj partnerici može samo poželjeti - Nikolina majka u jednom je intervjuu nahvalila svoju snahu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • El-Patron 12.10.2015.

    Sad ce Karabatic i buraz primat oklade na spol djeteta

  • MB10 12.10.2015.

    upravo jesi

  • Iskrena mala 12.10.2015.

    Molila bi administratore da mi objasne zašto su mi izbrisali komentar da je neprimjeren a osoba koja je pisala tekst iznad slike je pogriješila godinu? Sad vidim da je godina ispravljena. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare