To je to što me zanima!

Karan i Cetinski kao manekeni seruma za bujan rast kose...

Tony je, zajedno s Goranom Karanom, postao ambasador pripravka za rast kose. Za tri mjeseca trebali bi biti vidljivi rezultati. Cetinski se nada da će imati kosu poput splitskog kolege
Vidi originalni članak

Dragi moji, ako imate problema kao i ja, znajte da sam otkrio proizvod protiv ispadanja kose. Preporučujem ga svima, reklamira serum Tony Cetinski (46).

Zajedno s Goranom Karanom (51), Tony je postao ambasador pripravka za rast kose. Za tri mjeseca trebali bi biti vidljivi rezultati. Cetinski se nada da će imati kosu poput splitskog kolege. Kad su vidjeli raspjevani dvojac kako reklamira serum, mnogi su komentirali da je Tony maneken za 'prije', a Karan za 'poslije' jer mu je duga kosa zaštitni znak.

Goran tvrdi da ima itekako dobar motiv da se pridruži propagandnoj kampanji.

- Ja sam tek počeo s korištenjem. Točno je da imam dugu kosu, ali puno sam vani na suncu. Igram picigin i često se kupam u moru, a to oštećuje vlasište. Zato sam preventivno počeo koristiti taj sprej - priča Karan. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • HoHoMraz 24.03.2016.

    Hohoho kao prvo sretan Bozic. Cetinskom ce narasti kosa kad na vrbi rodi grožđe hohoho kako sam smiješan. Još jednom sretan Božić svima

  • Invictus_Zagreb 22.03.2016.

    neki dan sjedio kraj mene u casinu kod doma sportova, zicao me pljugu, nasmrkan ko guzica i bacao tisucu po tisucu na lucky lady najjaci cip dok nije ostao na nuli.. klosar ko i ostatak nase estrade koja u najmanju ruku misli da je dio hollywooda.. smijesno, on i onaj mali pedercic kaj s njim vodi neki kurac na hrt-u..

  • little John 22.03.2016.

    Taj serum koristi i D. Lokin

Komentiraj...
Vidi sve komentare