To je to što me zanima!

Karan kao odbjegla nevjesta u vjenčanici od 24 tisuće kuna

Karan je u seriji 'Larin izbor' kao kneginja pobjegla s vjenčanja u haljini Vere Wang koja stoji 24.000 kn. Zavest će Jakova, za kojeg se Lara udala u jeftinijoj vjenčanici
Vidi originalni članak

Od svih glumica koje su se 
u seriji udavale, beogradska glumica (30) nosila je najskuplju svadbenu haljinu.Odbjegla nevjesta Anastazija bila je u vjenčanici od svile. Imala je dug šlep i veo s čipkastim rubom, a cijena dizajnerske haljine, koja se može unajmiti i u hrvatskim salonima, je 24.000 kuna. Kneginja se nakon pokušaja vjenčanja s muškarcem kojeg nije voljela, jer ju je u taj brak tjerao otac, zaljubljuje u Jakova. S Larom će se boriti za njegovu ljubav.

Osim Anastazije, i Lara se vjenčala u seriji. Nosila je haljinu iste dizajnerice. Vjenčanica je imala 13 slojeva finog tila. U zagrebačkoj trgovini unajmljuje se za 6000 kuna, no ako se želi kupiti, naručuje se iz Amerike za 12.000 kuna. Haljine odabire kostimograf Robert Sever.


- Odjeću biram prema karakterima likova. Anastazijina je bila najskuplja jer glumi bogatu Ruskinju - kaže Sever.

Larinu prijateljicu Karmen za vjenčanje s Nikšom odjenuo je u haljinu Envy rooma. Cijena joj je 6500 kuna, a Nela Zlatar, kad se udavala za Šimuna, nosila je haljinu Matije Vuice, čije kreacije stoje oko 9000 kn.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • AmyGoes 11.12.2012.

    Isuse i s tom Laarom!!! -.-' Cijelu noć je gdje prebacim tu se ona samo plače!! Njen posao je samo plakanje -.-' ''Jakove bolesna saaam!!!'' Baš je na tu glupost na TV-u prebacila sestra i ostavila -.-' Mislila sam si ''Kakva GLUPAČA''

  • CptNemo 10.12.2012.

    Ne bi dao 24.000 čačkalica za komad krpe sa potpisom koju obuče samo jednom. Tj. bar za moju lovu jednom, za drugi put valjda netko drugi plaća ;)

  • karen 10.12.2012.

    aaaaaaaaaa Vera Wang ...ima ih predivnih :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare