To je to što me zanima!

Kardashianka bijesni jer zbog drame njene obitelji njeno vjenčanje pada u drugi plan

Planiranje vjenčanja trebalo biti prikazano u nadolazećoj novoj seriji obitelji Kardashian-Jenner, a i ispada da se radnja ipak vraća na priču o Kim i na Khloeinu propalu vezu
Vidi originalni članak

Priča se da je Kourtney Kardashian (42) bijesna što njezina obitelj baca u sjenu njeno vjenčanje sa zaručnikom Travisom Barkerom (46).

Reality zvijezda zaručila se za glazbenika Travisa u listopadu prošle godine, nakon što je par ranije iste godine službeno objavio svoju vezu, i od tada teku pripreme za njihovo vjenčanje. Međutim, navodno je zabrinuta da je njezino nadolazeće vjenčanje s Travisom zasjenjeno raznim stvarima koje se događaju u životima njezine braće i sestara. - Kourtney je bijesna što ova najnovija obiteljska drama zasjenjuje planiranje vjenčanja. Smatra da bi jednom trebalo biti sve o njoj. - izjavili su izvori bliski obitelji.

Neki od njezinih braće i sestara privukli su pažnju posljednjih mjeseci, uključujući Kim Kardashian (41), za koju se priča da je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom (28), čija romansa nije impresionirala Kiminog otuđenog supruga Kanyea Westa (44). Khloé Kardashian (37) je bila u središtu drame zbog nevjernog partnera Tristana Thompsona (30) koji je prošle godine dobio dijete s drugom ženom. I najmlađa sestra Kylie Jenner (24) trenutno čeka svoje drugo dijete s partnerom Travisom Scottom (30) i njezina trudnoća izazvala je uzbuđenje među obožavateljima.

OVO JE BILO HRABRO Kendall pozirala u mikro badiću i krznenim čizmama na snijegu

Planiranje vjenčanja trebalo je biti prikazano u nadolazećoj novoj seriji obitelji Kardashian-Jenner, a i ispada da se radnja ipak vraća na priču o Kim. Također, Kourtneyini planovi stavljeni su na stranu s fokusom na Kiminu novu romansu i Khloéinu srčanu bol.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • purple.heart 24.01.2022.

    jao jadna. ko malo razmazeno dijete od 5 godina.wow cijeli svijet se ne vrti oko tebe, kakva drama

  • 539 23.01.2022.

    Neki drogaš ovaj pofarbani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare