To je to što me zanima!

Karl Lagerfeld: Adele ima lijepo lice i glas, ali je malo predebela

Modni dizajner izjavio je da je pjevačica 'malo predebela'. Kad je shvatio da bi njegov komentar mogao izazvati kontroverze dodao je da ima lijepo lice i božanski glas
Vidi originalni članak

Karl Lagerfeld (78) kralj je modnih pista koji je život posvetio kreiranju glamurozne odjeće i promatranju mršavih modela kako šeću pistom. Obožavatelji pjevačice Adele (23) zasigurno neće iskazati svoje divljenje prema dizajneru nakon njegovih komentara vezanih uz njezin izgled. Lagerfeld je tijekom intervjua izjavio da pjevačicu smatra 'malo predebelom' ženom. No nakon što je shvatio da bi njegov komentar mogao izazvati razne kontroverze u javnosti, dizajner je dodao da unatoč tome ima lijepo lice i božanski glas.

Komentirao je i što misli o pjevačkoj senzaciji Lani Del Rey (25).

- Volim Adele i Florence Welch. Kao nova pjevačica Lana nije loša, no u ovom trenutku zvijezda je Adele - rekao je dizajner. 

Priznao je da preferira Adeleinu glazbu i zaključio da mu se ipak više sviđa Lanin izgled.

- Lana del Rey uopće ne izgleda loše. Izgleda kao moderna pjevačica. Na fotografijama je lijepa. No, nije li prava konstrukcija sa svim svojim implantatima - komentirao je zatim Lagerfeld.

Adele je često otvoreno govorila o svom višku kilograma. Izjavila je da uživa u svojoj koži i da je zadovoljna svojim izgledom.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Gašpar 08.02.2012.

    Čovjek je rekao istinu ,a istina nije uvijek ugodna !!!

  • GOGS_3 07.02.2012.

    Jednostavno poludim na takve gluposti! Pa nije ona manekenka da mora bit ko vješalica! Žena je fantastična, milina za gledati i slušati! Ko je još danas savršen! :P Peace! ;)

  • blackula9 07.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare