To je to što me zanima!

Karleuša s 'irokezom' na glavi opet plesala muškarcu u krilu

Karleuša je pjevala dvadesetak pjesama, a kao i na svakom nastupu, izvijala se oko muškarca i plesala mu u krilu. Osim nje, na festivalu nastupat će brojni izvođači iz regije, a u četvrtak je publici pjevao i Grašo
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Jelena Karleuša (40) nastupala je na festivalu 'Ulaz' na Beogradu, a stylingom je ponovno šokirala sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelena je škakljive dijelove tijela prekrila trakicama, na sebi je imala mrežaste čarape i 'choker', a na glavu je stavila veliki modni detalj pa je izgledalo kao da ima irokezu.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelena, kako pišu srpski mediji, dosad još nije imala ovakav provokativan styling. Također, nagađaju da Jelena uopće nije nosila donje rublje. Jelenine plesačice bile su odjevene slično kao i ona.

Karleuša je pjevala dvadesetak pjesama, a kao i na svakom nastupu, izvijala se oko muškarca i plesala mu u krilu. 

Osim Jelene, na trodnevnom festivalu nastupat će brojni izvođači iz regije poput Saše Matića (41), Marije Šerifović (34) i Dragana Kojića Kebe (58), a u četvrtak je beogradskoj publici pjevao i Petar Grašo (43). 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 14.07.2019.

    u današnje vrijeme modernizacije, digitalizacije i robotizacije, ja i dalje tvrdim da niti jedan virtualni program ili robot, neće zamjeniti ljudsku glupost.

  • MINI-sun 12.07.2019.

    Sto god da kazem...za ovo?! Bila bi prelijepa recenica za ono sto je zbilja u mislima...to je jedna supruga a prvenstveno majka?! Da barem u svojoj prevelikoj glavi ima misli za svoju obitelj...nebi ovako gazila njihovo dostojanstvo ...ne cini odjelo covjeka...ali u ovom slucaju vristi a ne govori o osobi...

  • 12.07.2019.

    Meni su jedino braca matic ok sa srpske scene. Ostalo je bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare