To je to što me zanima!

Karleuša natezala mini badić da joj ne ispadnu grudi: 'Bomba si'

Iako ih je pokazala već 'mali milijun', kontroverzna pjevačica odjenula je još jedan kupaći kostim iz svoje kolekcije. Snimila je kratki video u kojem je jedva obuzdala svoje bujne obline
Vidi originalni članak

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) ovo je ljeto dobro iskoristila. Čim su se pokazale prve zrake sunca 'uskočila' je u minijaturni badić i počela hvatati boju. Tako je nastavila sve sljedeće vrele dane. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako ih je pokazala već 'mali milijun', Jelena je izvadila još jedan badić iz svoje kolekcije. Riječ je o plavom badiću koji joj je jedva prekrio grudi. Pokazala ga je u kratkom videu, a izgledalo je kao da će joj grudi ispasti pa ga je popravljala da ne dođe do toga.

Pratitelji su bili oduševljeni, a Jelenin odabir, ako je suditi prema njihovim komentarima, bio je pun pogodak. 

- Dobra si, bomba, goriš - pisali su joj. 

FOTO: NA ODMORU Vrući kadrovi iz Turske: Jelena Karleuša 'brčka' se u toplesu...

Ovo nije prvi put da je pjevačica odabrala kupaći kostim koji joj je jedva prekrivao obline. A nedavno je odjenula najneobičniji badić u odnosu na prethodne. Na strateškim mjestima nalaze se likovi mace ili koja je već ovo životinja u pitanju.

Nedavno se vratila u svoju luksuznu vilu u Dedinju, a prethodno je odmarala u Turskoj. Uživala je s kćerima Nikom (10) i Atinom (11), a njezin suprug Duško Tošić (35), prema pisanju srpskih medija, u Kini se priprema za nastavak nogometne sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tosmomimalihrvati 09.08.2020.

    Kad ju navecer pocnes rasklapat .perika amo plasticni zubi tamo Krec i talkovi tamo , i nakon ribanja dodje ti kumica sa placa u krevet.

  • 08.08.2020.

    vidla bi kak bi ih "obuzdavala" da su prave. Inače.., meni ona nikad nije ličila ni na šta drugo nego na muško.

  • KusNjega 08.08.2020.

    Kad ispeglaš plastiku pa joj usta dođu do nosa

Komentiraj...
Vidi sve komentare