To je to što me zanima!

Karleuša obula ružičaste štikle tromjesečnoj kćeri

Srpsku folk pjevačicu već neko vrijeme gledamo u reklami za Pionirove kekse 'Medeno srce’. Jelena je u braku s nogometašem Duškom Tošićem
Vidi originalni članak

Najnoviji broj srpskog tjednika Scandal, uz fotografije kao slučajno uhvaćenih skoro pa golih grudi Olje Crnogorac, manekenke koja se ljetos pokušala probiti i na hrvatsku estradu noseći Liscinu reviju na Hvaru, donosi fotografiju folk pjevačice Jelene Karleuše (30) s tomjesečnom kćerkicom Atinom u naručju. Jelena se, kao svim silama, bebi trudi sakriti lice, a nogice joj ponosno otkriva. Na noge joj je obula ružičaste cipelice koje imaju petu! Navodno ih je naručila u Švicarskoj, a ima još sedam takvih pari u raznim bojama. Karleuša slovi za pjevačicu opsjednutu markiranim krpicama.
Za srpskog nogometnog reprezentativca Duška Tošića (23) udala se u petome mjesecu trudnoće, a utegla se u Dolce&Gabbana vjenčanicu tešku 4 kilograma zbog Swarovski kristala, kojima je bila optočena. Posebno je slaba na torbe, i to isključivo Louis Vouittonove. Kćer umotava u Guccijevu dekicu od 5000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sprinterica 10.12.2008.

    ajme odvratno i bolesno

  • svi_smo_doma 10.12.2008.

    A jadna...

  • Bubicamala 09.12.2008.

    Bože dragi... ovo je užas.....jadno dijete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare