To je to što me zanima!

Karleuša sama za Valentinovo: Pokazala ruže bačene u smeće

Jelena je odlučila tužiti medije koji su izvještavali o njoj i Vranješu tijekom seks skandala. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, obitelj, djecu, muža, oca i majku, tvrdi Karleuša
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (40) provodi Dan zaljubljenih razdvojena od supruga nogometaša Duška Tošića (34) koji je trenutno na pripremama u Australiji. Pjevačica je podijelila fotografiju nekoliko buketa cvijeća u smeću.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratitelji su odmah počeli nagađati da joj je to Ognjen Vranješ (29), koji tvrdi da joj je bio ljubavnik, poslao kako bi je iživcirao.

IZGUBILA ŽIVCE U SHOWU Karleuša šokirala žiri: 'Mogu se skinuti gola i napraviti špagu'

Ovo nije prvi put da netko šalje Jeleni bukete ruža i da ih pjevačica stavlja na društvene mreže. Nedavno se pohvalila crvenim ružama i porukom 'najbolja osveta je uvijek sretno krenuti dalje i pustiti karmu da napravi ostalo'.

Kako piše Blic, početkom prvog mjeseca Vranješ je poslao Karleuši 1001 ružu samo kako bi iznervirao Tošića. Karleuša se mužu navodno pravdala da ne zna o čemu se radi, te je izvrijeđala Vranješa i nazvala ga 'psihopatom kojeg se ne može riješiti'.

Jelena je odlučiti tužiti srpske medije koji su pisali o njoj i Vranješu tijekom seks skandala.

- Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, mog supruga ili člana obitelji je apsolutna izmišljotina. Ispred mene stoje potpisane pravne punomoći za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, obitelj, djecu, muža, oca i majku - kaže Karleuša na svom Instagramu.

BACILA SE NA POSAO Karleuša podnijela 120 tužbi: 'Napali su mene i moju obitelj'

 Ovdje nije riječ o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, lažima, bolesnom napadu punom osobne mržnje, zla i želje za osvetom. Podnijete su krivične prijave protiv srpskih medija - dodala je Karleuša.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Jedi Gowna 15.02.2019.

    Smiješna je koliko se pravda i glumi žrtvu, a svi znamo da je varala muža , što se više pravda dublje se ukopava

  • plik 15.02.2019.

    pa kaj nemrete pisat o nekoj našoj, nebitnoj bezveznjači, tipa Šuputice, Jučevićke i slično... ima ih na pretek...

  • eddy1973 14.02.2019.

    priče za djecu od 7 godina braća grimm, andersen...karleuša

Komentiraj...
Vidi sve komentare