To je to što me zanima!

Karleuša se skinula kao nikada dosad: Izvirilo joj je međunožje

Odjenula je mrežasti grudnjak i crne tangice kojima je više otkrila nego skrila. Na lice je stavila velike sunčane naočale, a objava je u kratkom roku prikupila 'hrpu' lajkova. Komentara nije nedostajalo...
Vidi originalni članak

Skandalozna srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) vrijeme u karanteni provodi u Beogradu sa suprugom Duškom Tošićem (35) i njihovim dvjema kćerima.

No za razliku od ostalih celebrityja koji su vrijeme u izolaciji iskoristili kako bi se opustili uz filmove, serije, društvene igre i slično, cajka je svakodnevno pozirala za društvene mreže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golišavih fotografija na Instagramu nije nedostajalo, a pjevačica je sada oskudnim izdanjem uspjela nadmašiti samu sebe.

Odjenula je mrežasti grudnjak i crne tangice kojima je više otkrila nego skrila. Fanove je 'počastila' međunožjem koje joj je izvirilo.

NE ŠTEDI Karleuša obnavlja garderobu: Za cipele iskeširala 8000 kuna

Na lice je stavila velike sunčane naočale, a objava je u kratkom roku prikupila 'hrpu' lajkova. Komentara na društvenoj mreži nije nedostajalo...

Prije nego što se skinula, pohvalila se novim cipelama marke Saint Laurent. Na službenim stranicama brenda stoji kako takve cipele koštaju više od 8000 kuna. 

Osim skupih krpica, Jelena si voli priuštiti i druge stvari. Nedavno je kupila solarij, kako bi joj vrijeme u karanteni što brže prošlo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 73

  • WWG1WGA 12.05.2020.

    Mo's kako o's, al' nemo's dokle o's !

  • 11.05.2020.

    Gdje su nestali testisi? Opet na djelu Grubnićev photoshop!

  • Maro 81 11.05.2020.

    A vidi ovaj vizir na glavi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare