To je to što me zanima!

Karleuša se u toplesu i vrućim hlačicama osvježila u bazenu: Jedva je obuzdala bujne grudi

U prvi plan stavila je svoje bujne grudi te vitku liniju, a seksepilnom pozom potpuno je raspametila muški dio pratitelja. 'Nemam riječi da opišem koliko si lijepa', 'Najseksepilnija žena na svijetu', pisali su joj
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (44) nakon mora uživa u bazenu, i to, u toplesu. Ove ljetne večeri još iskorištava za kupanje, a i za fotografiranje u oskudnim kombinacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Noćno kupanje - napisala je pjevačica u opisu nove fotografije.

Jelena je spas od ovih ljetnih temperatura pronašla u bazenu. Osvježila se u vrućim hlačicama te toplesu, a cijelu kombinaciju 'začinila je' velikim sunčanim naočalama te nakitom. U prvi plan stavila je svoje bujne grudi te vitku liniju, a seksepilnom pozom potpuno je raspametila muški dio pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

'Boginja', 'Kraljica', 'Najzgodnija', 'Imam dojavu o bombetinu u bazenu', 'Nemam riječi da opišem koliko si lijepa', 'Najseksepilnija žena na svijetu kojoj nitko nije ni blizu', 'Ostavljaš nas bez daha', 'Prelijepa sirena', pisali su Karleuši u komentarima.

UŽIVA I PUNI BATERIJE Karleuša se počastila odmorom u Dubaiju: Legla je na pijesak i pokazala je sve svoje atribute

Jelena je nedavno pozirala u sobi, a od odjeće je nosila samo crne trakice koje su joj jedva pokrivale grudi te intimno područje. Izmjenjivala je poze u visokim čizmama, a kao pokrivalo u ključnim trenucima poslužio joj je ogromni rep. Javila joj se tada i influencerica Ella Dvornik (31). Karleuša ju je toliko 'oduševila', da joj je poručila da ugasi internet.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 02.09.2022.

    Vrhunski photoshop, ali joj promakne da se prilikom stanjivanja strukica i polica iskrivila!😉

  • VLADEK72 02.09.2022.

    Strašilo za ptice.

  • Renama 02.09.2022.

    Šta bi mi bez nje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare