To je to što me zanima!

Karleuša u zagrljaju plastičnog kirurga: Što ćeš sad operirati?

Jelena Karleuša 'pobjegla' je iz Srbije, ali ne u Kinu gdje joj živi još uvijek sadašnji suprug Duško Tošić, već u Tursku. Tamo se susrela, a potom i fotkala s plastičnim kirurgom Bülentom Cihantimurom...
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (40) pohvalila se na Instagramu fotografijom sa svjetski poznatim plastičnim kirurgom Bulentom Cihantimurom, poznatijim i kao Doctor B. Iako su svi očekivali kako će se iz Srbije zaputiti direktno kod svojeg (još uvijek) supruga Duška Tošića (35) u Kinu, 'cajka' se odlučila za posjet Istanbulu. Tamo je prošetala u Versaceu od glave do pete, a ruke je ukrasila skupocjenim Yves Saint Lauren prstenom.

Doctor. B, kako piše na njegovoj stranici, specijalizira se za sljedeće zahvate: Liposukcija, operacija uha, pomlađivanje genitalija, operacije nosa, presađivanje kose te pomlađivanje nogu...

Obožavatelji su odmah krenuli nagađati koji je zahvat Karleuša otišla dogovoriti, te što je sve već 'popravljala' kod ovog doktora jer ga je u objavi nazvala svojim dobrim prijateljem.

Iz Srbije Jelena ne smije izbivati dugo, jer je kroz idućih mjesec dana čeka nekoliko ročišta s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 20

  • scythe 20.04.2019.

    K'o svakog pravog srba, srce vuče u prapostojbinu i majku domovinu ...

  • barba1 20.04.2019.

    Možda joj u glavu ugradi koji GB više.

  • Katerina_2 20.04.2019.

    Bljak 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare