To je to što me zanima!

Karleuša 'ukrala' Sevki haljinu: E nećeš samo ti mene kopirati

Jeco, kad je iznosiš, molim te, pokloni mi haljinu. Ako treba, i Vranješa ću ubiti za tu haljinu, komentirala je obožavateljica, dok je druga rekla da je ona jeftina kopija Severine
Vidi originalni članak

Konkurentske pjevačice, čini se, baš imaju puno zajedničkih interesa. Od seks-skandala pa do kopiranja stylinga. Često se Jelena Karleuša (40) znala obrušiti na Severinu Kojić (46) da joj 'krade' outfite pa joj se ovoga puta odlučila malo osvetiti.

Srpska folk zvijezda objavila je na društvenoj mreži fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj haljini dizajnerice Alessandre Rich, a upravo istu takvu nosila je Seve povodom proslave 2019. na Maldivima. Hrvatica je haljinu od 16.600 kuna iskombinirala na japanke.

Karleuša odlučila je da će ipak biti malo elegantnija od Splićanke. Haljinu s detaljem srca obukla je za izlazak s prijateljima u restoran. 

- Jeco, kad je iznosiš, molim te, pokloni mi haljinu. Ako treba, i Vranješa ću ubiti za tu haljinu - komentirala je obožavateljica, dok je druga rekla da je ona jeftina kopija Severine. 

- Jao, ajde bar ti kosa više nije tako očajna kakva je bila, ali i ta haljina na tebi izgleda jeftino. Severina je puno elegantnija - rekla je druga obožavateljica. Ormari Karleuše i Kojić procjenjuju se na nekoliko stotina tisuća eura. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

STRASTI NE MIRUJU NI 39 GODINA NAKON SMRTI: 'Za Lennonovu smrt i dalje krive ovu ženu'

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 18.02.2019.

    Ova plava na fotki kad sjedi prekrizenih nogu ima butinu kao tabure. Molim posavjetovati se s nadom ModnomMackom oko photošopa 🙃

  • 18.02.2019.

    posvađale su se

  • marija114 18.02.2019.

    Pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare