To je to što me zanima!

Karleuša za Silvestrovo pjevala besplatno, a onda za reprizu slavlja zaradila vrtoglavu cifru

Jelena je izjavila da joj je čast i zadovoljstvo raditi u svom gradu nakon višedesetljetne uspješne karijere, te je oduvijek sanjala o pjevanju na toj lokaciji. Prvu večer besplatno, ali zato je druge večeri sve stiglo na naplatu
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) je za doček Nove godine pjevala besplatno s kolegicama Marijom Šerifović (37) i Sarom Jovanović (28) ispred Skupštine grada Beograda.

POGLEDAJTE VIDEO O KARLEUŠI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izjavila je da joj je čast i zadovoljstvo raditi u svom gradu nakon višedesetljetne uspješne karijere, te je oduvijek sanjala o pjevanju na toj lokaciji. 

Iako nije naplatila nastup u novogodišnjoj noći, na Novu godinu je nastupala u beogradskom klubu 'Kasino' gdje za taj nastup dobila 25 tisuća eura, saznaje Nova.rs.

- Jeleni je cijena bitna, ali ona je radije bila u svom gradu 1. siječnja. Rezervacije za njezin posjet planule su u rekordnom roku. Bez obzira na incident ispred kluba, Jelena je održala nastup do kraja i nije ga prekinula. Štoviše, nije ni znala što se događa vani. - rekao je izvor.

REPRIZA NOVE GODINE Karleuša istaknula obline u oskudnom outfitu, a Jelenin fan napravio pravi kaos na koncertu

Ispred 'Kasina' dogodio se incident za vrijeme Jeleninog nastupa nakon što je osiguranje izbacilo mladića koji se pokušao popeti na pozornicu kako bi zaplesao s pjevačicom. Prvo je izvrijeđao osiguranje, a zatim je sjeo u auto i razbio nekoliko izloga i žardinjera.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • napiši mi hopsaš 04.01.2022.

    Tak smo i mi kad nam je bilo dosadno pozvali Cezara da nam pjeva besplatno.

  • 04.01.2022.

    Evo ga krene show zvan nemamo o čemu pisati a ajmo malo o komšijama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare