To je to što me zanima!

Karleušin muž: 'Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo. U šoku sam zbog njene prijave...'

Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge
Vidi originalni članak

Suprug Jelene Karleuše (43), nogometaš Duško Tošić (36) na današnjem saslušanju u policiji potvrdio je da je došlo do svađe između njega i pjevačice u njihovom obiteljskom domu na Dedinju. Kako ekskluzivno doznaje Kurir.rs, Tošić u svojoj izjavi negira navode o fizičkom nasilju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopće tako nešto prijavila policiji. 

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što je istina je da smo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim što me je snašlo - navodno je rekao Duško, kome je policija izrekla mjeru zabrane prilaska Jeleni u narednih 48 sati.

OBITELJSKO NASILJE Duško dobio zabranu prilaska Karleuši u trajanju od 48 sati

Saslušanju su prisustvovali i njegovi odvjetnici Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdio za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi. - Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše - rekao je Perović kratko za Kurir. Podsjetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pjevačice. Navodno, ona je odbila da ode na ljekarski pregled i dolazak u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Cirenac 09.01.2022.

    Nisi je udario,jok ja sam.

  • pa to je netko od stranih turista izgubio 08.01.2022.

    Dajte ljudi koga interesiraju oni.Nije to nasa sramota (imamo je dosta) pa neka se o tome brinu i pisu u svojim novinama

  • Mali od zanata1975 08.01.2022.

    Sjedio je i moj,,,, isto sa Badnjaka na Bozic.. Moj i sad ne zna zasto je to napravio- izgovor je zamracio od alkohola. Ali ,Bozic je proveo na hladenju. Bez obzira sta i kako, na zenu se ruka ne dize, nikada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare