To je to što me zanima!

Karmela: Otišla sam s HRT-a zbog zdravlja, nije bila namjera

Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima, ponekad i više od deset sati dnevno, rekla je Karmela za Gloriju
Vidi originalni članak

Ovih dana 'procurila' je vijest da televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov Colić (50) odlazi s HRT-a gdje je provela 31 godinu, te da je potpisala sporazumni prekid radnog odnosa s 1. prosincem. Nakon povratka iz Dubaija gdje je bila sa sinom Noom (13) vratila se na posao ne obazirući se na komentare da je počela 'pucati po šavovima' te da je dobila ponudu neke komercijalne televizije, piše Glorija. Sa sinom svake godine ode na, kako kaže, lijepo putovanje.

- Nije mi bila namjera napustiti HRT, nisam o tome razmišljala, no život ponekad ima drukčiji scenarij. Osnovni razlog moje molbe za prekid radnog odnosa zdravstvene je prirode. Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima, ponekad i više od deset sati dnevno, i sve je to super - jer radila sam posao koji volim. No, u jednom trenutku organizam kaže - dosta - rekla je Karmela za Gloriju. Dodala je kako su se pojavila različita nagađanja pa je dobila potrebu nešto reći i skratiti priču'. 

Zaštitno lice emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pokreće privatan obrt za odnose s javnošću Vox Dilceti. Karmelini kolege s HRT-a potvrdili su kako je odluka o odlasku isključivo njezina i da je posljednjih nekoliko mjeseci bila pod prevelikim poslovnim pritiskom.

ODLAZI S HRT-A? Ćosićevim stopama: Karmela pokreće vlastiti privatan obrt

Karmela već dugo vodi blog ‘Ciao Karmela’, na kojemu piše o svoje dvije najveće strasti - putovanju i kuhanju, u koje je zaljubljena. Vukov Colić iz bivše veze, uz sina, ima i kćer Reu (25)

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sosed 28.11.2018.

    došlo vrijeme da se da mjesto mlađima,pa nije bila oženjena sa hrt

  • bolnaistina 28.11.2018.

    A ja radim od 08,00-20,00 i nemrem ženu odvest na pizzu.

  • iza ekrana 28.11.2018.

    Nakupi se svega kroz godine rada i žena u jednom trenutku donese odluku da želi raditi nešto drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare