To je to što me zanima!

Kastratijeva Anđela pokazala guzu pa pokrenula raspravu: 'Volio bih znati je li prirodna'

Najnovija fotografija sinjske manekenke Anđele Šimac sa pješčane plaže u samo nekoliko sati skupila je gotovo šest tisuća lajkova na Instagramu, komplimenti pratitelja još uvijek stižu
Vidi originalni članak

Anđela Šimac (25) široj javnosti je poznata kao djevojka kosovskog reprezentativca i igrača Dinama Lirima Kastratija (22).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinjska manekenka trenutačno odmara u Dubaiju, a na Instagramu dijeli izazovne fotke u minijaturnim kupaćim kostimima. Najveću pažnju na njima privlači njezina stražnjica.

- Volim ležati u pijesku - napisala je Anđela ispod fotografije.

Objava je u samo nekoliko sati skupila gotovo 6 tisuća lajkova, a komplimenti u komentarima još uvijek se nižu. No dok ona tvrdi da su obline kojima privlači pozornost rezultat napornih treninga, neki pratitelji u to ne vjeruju. 

CRVENIM LAKOM Lirim je čuvao krave, a Anđela kokoš: 'Lakirala sam joj nokte'

- Volio bih znati je li prava - napisao je jedan u komentarima. 

Inače, Anđela radi kao model za kupaće kostime i donje rublje. Bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Za njezinu vezu s Lirimom doznalo se nakon što je na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana koja, zbog velikog broja okupljenih, nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama. Par je prekidao i mirio se, a Anđela je jednom zgodom podijelila njihovu zajedničku fotografiju koju je kasnije izbrisala, tako da nije poznato jesu li još uvijek u vezi.

No osim toga je li par još uvijek u vezi, zanima nas mislite li da se Anđela podvrgla estetskom zahvatu ili je njezina pozadina prirodna. 

GLASUJTE U ANKETI: 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Fleur A La Rose 02.06.2021.

    Prirodna je kao što je prirodna i plastika

  • barica_30 02.06.2021.

    Nekad su se žene borile za pravo glasa, pravo na emancipaciju i školovanje, danas... Danas je zeni cilj imati sto vecu guzicu! 🤷‍♀️

  • cosinus 02.06.2021.

    Zabole me za dupe!Kad su mi stopala kraj ušiju dupe i tako ne vidiš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare