To je to što me zanima!

Kastratijeva Anđela: 'Sad imam manje kila nego prije trudnoće'

Samo tri mjeseca nakon poroda sinjska manekenka Anđela Šimac oduševljava na društvenim mrežama u bikiniju nikad mršavija
Vidi originalni članak

Anđela Šimac (25) rodila je prije tri mjeseca, sinjska manekenka i nogometaš Lirim Kastrati (22) dobili su kćer Indiah. Anđela u posljednje vrijeme na svojoj društvenoj mreži ne izlazi iz bikinija i oskudnih krpica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrenoj crnki ten je preplanuo, linija joj je zavidna, a na račun istesanog tijela dobiva same pohvale od svojih pratitelja.

Anđela nam je otkrila da nema čarobne dijete u njenom slučaju, kao i da je mršavija, odnosno da ima manje kilograma sad nego prije nego što je ostala trudna.

- Sasvim prirodno sam skinula kilograme. Ja sam onaj tip žene što se muči da dobije koji kilogram. Znam da je ljudima to nepojmljivo i nevjerojatno za čuti. Kod nas je in biti fit, ali ja volim latino tijela, onako jače noge i velika guza. Sve sam vratila potpuno prirodno, a jedem kao luda - kaže nam Anđela.

'POSTALI SMO MALA OBITELJ' Kastrati i Anđela ne žele krstiti dijete: 'Nismo religiozni, kad bude starija sama će izabrati'

Često je prozivaju da je u guzu stavila silikone. Ona je dosad priznala samo da je povećala grudi. Za njenu oblu guzu, tvrdi, zaslužni su trener i sati provedeni u teretani. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zlatna Vuga 25.06.2022.

    Imam kćer njezinih godina, ali ona je naspram ove pravo dijete što se izgleda tiče. Ne bih da je kao ova ni pod razno, dobro izgleda, ali prerano je počela sa silikonima i ostalim čudima za "uljepšavanje"

  • vozi Miško 25.06.2022.

    Vrijeme je za drugo, treće...

  • 25.06.2022.

    Pa ti si super!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare