To je to što me zanima!

Kata se potrudila, ali večera se nije svidjela novoj gošći Ivoni: 'Atmosfera nula bodova'

Kako Aleksandar zbog privatnih razloga nije mogao nastaviti natjecanje, stigla je kandidatkinja Ivona, koja će protukandidate ugostiti u petak. Ocjene koje je dosad dao Aleksandar ostaju Janji i Ladislavu
Vidi originalni članak

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila najmlađa natjecateljica tjedna koja unatoč ukusnoj večeri nije uspjela zaraditi više bodova od Janje, a najveće iznenađenje večeri je bio dolazak nove natjecateljice.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Treći dan 'Večere za 5 na selu' u Vinkovcima i okolici odvijao se kod mlade Kate Ilišević u mjestu Otok. Kata je ljubazno dočekala svoje goste na aperitivu, a onda je primijetila da nedostaje Aleksandar te joj je umjesto njega na kućni prag stigla nova gošća – Ivona. 

Naime, kako Aleksandar zbog privatnih razloga nije mogao nastaviti natjecanje, stigla je kandidatkinja Ivona, koja će protukandidate ugostiti u petak. Ocjene koje je dosad dao Aleksandar ostaju Janji i Ladislavu, no zato će Ivona ocijeniti preostale ovotjedne večere. Katina večera bila je tako prva Ivonina večera te se za stolom osjećala mala trema zbog nove osobe u ekipi. Kako bi se što prije svi sprijateljili, Kata je servirala predjelo – salatu od piletine i povrća.

- Izgledalo je savršeno! Šarenilo na tanjuru, fina, ukusna i osvježavajuća salata! - pohvalio je Ladislav, a Janja se složila da joj je baš dobro došla salatica za predjelo.

Za glavno jelo Kata je poslužila Otočku čaroliju – svinjetinu u umaku s gljivama i pire krumpir. 

- Glavno jelo mi se nije svidjelo, dekoracija mi je bila malo nabacana, a umak mi je bio prepikantan i svinjetina malo žilava - komentirala je Ivona, dok je Domagoju bilo po volji:

- Okusom mi je sve bilo fino, malo ljutkasto, ali to mi paše.

Torta zanimljiva naziva - Rum rum zum zum, bila je poslužena za desert, a za večerom se osjećala napetost koju je Domagoj pokušao razbiti svojim sarkastičnim komentarima, no to mu nije uspjelo. Kata je za kraj večeri ekipi darovala poklone i sve razveselila svirkom i pjesmom tamburaša, a onda je stigao red na ocjene. 

Svećenik Ladislav Kati je dao čistu desetku jer mu je sve bilo odlično. Janja joj je dana ocjenu 9 jer joj je glavno jelo bilo neslano, a Domagoj ocjenu 7 jer mu se nije svidio desert. Ivona je bila najkritičnija oko večere pa je Kati dala šesticu:

- Hladno predjelo je bilo preobilno, glavno jelo mi se nije svidjelo, desert je bio u redu, a atmosfera nula bodova!

Tako je Kata zaradila ukupno 32 boda, što joj nije bilo dovoljno za pobjedu. Može li Domagoj prestići prvoplasiranu Janju – pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Molykadosy 17.04.2021.

    Kata naporna do zla boga.. Ne volim taj tip žena.. Puna sebe a nikakva

  • Cipelcug 15.04.2021.

    Mlada dama je prigovarala, a baš me zanima kakvu će klopu ona pripremiti?

  • Zlatna Vuga 15.04.2021.

    Mislim da nije bilo tako našpanate ekipe već dugo. I zašto se show zove Večera za pet na selu kad više kuhaju po gradovima nego po selima, koji je onda smisao toga? Onda je ona stara dosadnjikava forma večere za pet bila bolja nego ovo sve namješteno i ta kojekakva iznenađenja i pokloni, iz dana u dan isto, netko malo svira, netko malo pjeva, pa pleše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare