To je to što me zanima!

Katarinino i Ozanino 'avojaje' natjeralo je Pažanina u bijeg

U večerašnjoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' natjecatelji kuhaju jelo po svom receptu. Ozana i Kristina poslužit će avokado prerezan na dva dijela s jajetom umjesto koštice u sredini
Vidi originalni članak

Kandidate večeras očekuje najteži zadatak - kuhanje prema vlastitom receptu. Povijest je pokazala da su upravo onda kada kandidati žiriju mogu pripremiti što god žele i kuhati prema vlastitom receptu, ocjene najlošije. Natjecatelji se uvijek poskliznu na vlastite ideje, iako vrlo optimistično krenu u njihovu realizaciju.

Baš poput Ozane i Katarine koje će večeras žiriju poslužiti 'avojaje':

- Avokado se prereže na dva dijela, izvadi se koštica i unutra stavi jaje koje je bilo svugdje, osim u jajetu - kazala je Ozana, a Pažanin je u obilazak njihove radne jedinice za svaki slučaj poveo i brazilskog chefa Dorinha.

- Molim vas objasnit će mi što radite da ne pobjegnem iz studija - kazao je Pažanin.

Kandidati će imati će točno 60 minuta da pred žiri iznesu toplo predjelo i glavno jelo. Tjedan je odlično počeo za Arsena i Željana koji su jučerašnji dan završili s visokih 26 bodova, a hoće li uspjeh ponoviti i večeras i kako će žiri ocjeniti Ozanino i Katarinino 'avojaje', doznat ćete večeras u 21:15 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zeljkic 05.04.2017.

    ove dve veze nemaju sa kuhanjem....

  • Josip Botko 05.04.2017.

    **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • OS98netko 04.04.2017.

    Pazanin odvratan spicek shrek ru**i uzas jedva cekam da se gone ya tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare