To je to što me zanima!

Kate držala tarantulu u ruci, a William hrabro mazio pitona

'Mogu li je držati, molim vas?', upitala je Kate kada je vidjela tarantulu u zoološkom. William je istaknuo da je zmija 'cool', a dodao je da će sin George bit ljubomoran jer ih on obožava
Vidi originalni članak

Ne boj se, ne grize! - zasigurno se tješio princ William (39) dok je čvrsto držao zmiju u ruci tijekom nedavnog posjeta zoološkom vrtu u kampusu Sveučilišta Ulster u Sjevernoj Irskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednako odvažna bila je i vojvotkinja Kate (39). Za razliku od supruga, ona nije sakrila osmijeh, već je s dozom oduševljenja u rukama držala tarantulu imena Charlotte.

- Mogu li je držati, molim vas? - upitala je Kate kada je vidjela tarantulu u zoološkom. William je istaknuo da je zmija 'cool', a dodao je da će sin George bit ljubomoran jer ih on obožava.

Kraljevski par pohvalio se da u svom kućnom zoološkom vrtu u Kensingtonskoj palači nabavili 'puno životinja' te da im to druženje s ljubimcima pomaže poput terapije, piše Telegraph.

'BUDUĆA KRALJICA' Kate Middleton u opuštenom izdanju šopingirala s djecom

Susret u kampusu započeli su  susretnom sa studenticama, kako bi čuli o njihovim iskustvima rada u bolnicama s oboljelima od covida i studiranju tijekom pandemije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • danijel horvat 30.09.2021.

    William držao Tarantulu a Kate hrabro držala pitona........

Komentiraj...
Vidi sve komentare