To je to što me zanima!

Kate emotivnom objavom čestitala Williamu dan očeva

Kate i William te njihovo troje djece uskoro će se preseliti iz Kensingtonske palače u novi dom izvan Londona. Britanski mediji pišu kako će je zamijeniti četverosobnom kućom s velikom okućnicom
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Kate Middleton (40) objavila je obiteljsku fotografiju i njome čestitala svome suprugu, princu Williamu (39) dan očeva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želimo sretan Dan očeva svim očevima i djedovima diljem svijeta - stoji u opisu objave.

Princ William na fotografiji grli svoju stariju djecu, princa Georgea (8) i princezu Charlotte (7), a na ramenima drži svog najmlađeg, nestašnog princa Luisa (4). Svi su nasmijani te odaju dojam kao da proživljavaju najzabavnije trenutke.

UOČI PROSLAVE KRALJIČINOG PLATINASTOG JUBILEJA William i Kate susreli su se sa zvjezdama treći dan jubileja

Za ovu posebnu prigodu odjenuli su neformalnu odjeću. Princeza Charlotte pozirala je u kariranoj haljinici, George u bež kratkim hlačama te majici s maskiranim uzorkom, dok Luis u prugastoj majici.

Kate i William te njihovo troje djece uskoro će se preseliti iz Kensingtonske palače u novi dom izvan Londona. Britanski mediji pišu kako će je zamijeniti četverosobnom kućom s velikom okućnicom, točnije Adelaide Cottageom u Berkshireu.

Razlog selidbe, otkrili su ranije, je to što obitelj želi biti što bliže 96-godišnjoj kraljici Elizabeti II., koja je odlučila Buckinghamsku palaču za stalno zamijeniti svojim dvorcem Windsor.

- Kraljici treba više ljudi poput Williama oko sebe. Vrlo često je sama uz osoblje, tako da je oduševljena što će William, Kate i praunučad biti udaljeni tek deset minuta. Između ostalog, peteročlana obitelj bila je ograničena u svojim vanjskim aktivnostima u Kensingtonu - tvrde strani izvori.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare