To je to što me zanima!

Kate i Tomo, te Mirna i Franka ispali iz daljnjeg natjecanja

Šanse da Kate i Tomo, te Mirna i Franka ostanu u natjecanju showa bile su male, ali su se mogle dostići da su ova dva para skuhali lignje na buzaru i zagrebački odrezak po volji žirija
Vidi originalni članak

Šanse da Kate i Tomo, te Mirna i Franka ostanu u daljnjem natjecanju showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bile su male, ali su se mogle dostići da su ova dva para skuhali lignje na buzaru i zagrebački odrezak po volji žirija.

I ovog su četvrtka Bijeli i Crveni zamijenili recepte, zbog čega je nastala prava pomutnja na setu showa. Kontinentalci su Bijelom timu zadavali redom, za žiri i previše jednostavne zadatke. Tako su Verica i Dragan po prvi put u životu valjali tijesto za burek s mesom, Anka i Ivan pekli punjeni lungić  i pekarski krumpir, a Branka i Vladimir pekli domaće kobasice.

Katarina i Tomislav isprva su vjerovali kako će napraviti najbolje jelo dosad jer su od Ane i Snježane iz suprotnog tima dobili lignje na buzaru. Međutim, žiriju je šug bio prejak i previše dominantan za buzaru, previše gust da bi bio 'toč' jer su ga prijatelji iz Splita zgrušavali s krušnim mrvicama. Ukupan zbroj ocjena 12 nije bio dovoljan da se spase od ispadanja. 

S obzirom da ovaj tjedan ispadaju dva para, Kati i Tomi pridružile su se Franka i Mirna, koje su pripremile predebeli zagrebački odrezak. 

Na nekim dijelovima odreska imate previše tog dodatka, šunke i sira, nije vam baš jednako raspoređeno. A i trebale ste više istući to meso… -  bili su komentari žirija kod dijeljenja ocjena (ukupno 15).

Najbolji par bili su Luka i Doris, čiji je ajngemahtec obradovao Špičeka. Iz gušta je oglodao kokošju nogicu, a drugu je čak prepustio Ivanu koji je muku mučio s izgovorom ovog tradicionalnog kontinentalnog jela: 'Kako se ono kaže? Ajgenmajsen?'.

Sljedeći tjedan vidjet ćemo kako će se Crveni tim snalaziti u tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji, stoga ne propustite novi tjedan kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' od ponedjeljka u 21:05 na RTL-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sisimis 04.03.2016.

    Hvala Bogu.. uzasni su bili

  • Gost_Gost 04.03.2016.

    Tko može zadovoljiti Špičekov ukus kad on voli puno soli i svakakvih drugih začina. Netko drugi to ne voli tako. Zato postoji solenka na stolu da se dosoli ako netko voli više soli. Za svako jelo kaže "ja volim ovako ili onako".

  • jasveznam 04.03.2016.

    sta mi je ovaj ivan zgodan 🤗🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare