To je to što me zanima!

Kate kao Diana: Pokazala je sina u haljini nalik onoj Lady Di

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kad je u lipnju 1982. godine javnosti predstavila sina Williama, princeza Diana nosila je zelenu haljinu s bijelim točkicama. Kate je nosila sličnu haljinu samo plave boje
Vidi originalni članak

Nakon što je rodila u ponedjeljak, vojvotkinja od Cambridgea u utorak je sa sinom u naručju stala pred fotografe i okupljeno mnoštvo ispred bolnice St. Mary u Londonu. Uz Kate Middleton (31) cijelo je vrijeme bio suprug i princ William (31) kojem je ubrzo nakon izlaska iz bolnice predala sina u naručje. 

Za ovu prigodu Kate je odjenula plavu haljinicu s bijelim točkicama koja jako nalikuje haljini koju je princeza Diana nosila prije 31 godinu, u lipnju 1982., kad je svijetu predstavila princa Williama. 

Dianina haljina bila je zelene boje i imala je bijelu kragnu. Princeza je tada mahnula okupljenima, nasmiješila im se i s princom Charlesom napustila bolnicu i zaputila se u Kensingtonsku palaču, kao što su to u utorak učinili William i Kate. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • vinja 24.07.2013.

    Nije mi samo jasno kako žena ima onako velik trbuh kao da nije ni rodila. A nije mi ni jasno kako su je pustili da drugi dan iza poroda trpi maltretiranje znatiželjnika. Na kraju mi ju je žao.

  • jožina 24.07.2013.

    to je ista haljina ;)

  • 24.07.2013.

    ...genijali ste SVI fakat...gušt je tak se nasmijat tak rano vjutro...fala svima na komentarima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare