To je to što me zanima!

Kate Middleton je obožavala Gorana: 'Bila sam opčinjena...'

Tada je bila 19-godišnjakinja koja je obožavala Wimbledon, a značaj prestižnog turnira slavi i danas, 19 godina kasnije. Te je godine upoznala i svog današnjeg supruga, princa Williama (37)
Vidi originalni članak

Većina Hrvata sjeća se točno gdje je bila tog devetog dana u srpnju 2001. godine kad je Goran Ivanišević (48) u jednoj od najvećih sportskih priča svih vremena senzacionalno osvojio teniski Grand Slam u Wimbledonu, no sjeća se toga jako dobro i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (38). 

POGLEDAJTE VIDEO O KATE MIDDLETON:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada je bila 19-godišnjakinja koja je obožavala Wimbledon, a značaj prestižnog turnira slavi i danas, 19 godina kasnije. Te je godine upoznala i svog današnjeg supruga, princa Williama (37). 

POVODOM POSJETA SIROTIŠTU Kate Middleton na Instagramu objavila prvu osobnu poruku...

- Oduvijek sam pratila tenis, a posebno Wimbledon. Englesko ljeto nezamislivo je bez tog natjecanja i ono je uvijek bilo dio mog odrastanja. Obožavala sam Gorana Ivaniševića, bila sam opčinjena njime, kao i Peteom Samprasom, Andreom Agassijem i Steffi Graf - ispričala je Kate tijekom snimanja BBC-jevog dokumentarca o Wimbledonu. 

Iako je navela Gorana kao omiljenog tenisača, kasnije je kao dio kraljevske obitelji često gledala mečeve iz svečane lože, a uz domaćeg favorita Andyja Murraya, obitelj je otvoreno simpatizirala i Rogera Federera.  

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 20.05.2020.

    Kako nebi bila...Dalmatinac nas, naj zgodniji su bez konkurencije 😉

  • kung fu panda 19.05.2020.

    Kad je zgodan

  • 19.05.2020.

    Mogla si sad lepo piti kavice po rivi, nositi velike očale i niš ne raditi ali neeee... Ti si htela biti princeza i niš ne raditi... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare