To je to što me zanima!

Kate Middleton kraj Federera nije skidala osmijeh s lica: Zbog njega je prekršila i protokol...

Dok je Rogerova supruga Mirka pomno pratila akciju na terenu, Kate je razgovarala s dugogodišnjim prijateljem, koji se prošle godine umirovio kao jedan od najbogatijih sportaša svih vremena
Vidi originalni članak

Britanska princeza Kate Middleton (41) bila je na Wimbledonu u društvu legendarnog tenisača Rogera Federera (41). Kate je blistala, a mnogi su komentirali da princezu već dugo nisu vidjeli u ovoliko opuštenom i nasmijanom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate je za ljetni turnir odabrala elegantni svjetlozeleni sako marke Balmain i bijelu suknju, koji je upotpunila jednostavnim nakitom i prepoznatljivom blago uvijenom frizurom. Federer je nosio bež odijelo, a došao je sa suprugom Mirkom (45), također bivšom tenisačicom. 

Dok je Mirka pomno pratila akciju na terenu, Kate je razgovarala s dugogodišnjim prijateljem Rogerom, koji se prošle godine umirovio kao jedan od najbogatijih sportaša svih vremena. 

Kate, Roger i Mirka sjedili su u ekskluzivnom Royal Boxu, zajedno s Princem Michaelom od Kenta, Lady Gabriellom te bivšim premijerom Davidom Cameronom i njegovom suprugom Samanthom

NA PROSLAVI Princeza Kate istaknula vitku figuru u zelenoj haljini, a ispod velikog šešira skrila lijepo lice

Zanimljivo je da je princeza upravo zbog Rogera prekršila strogi kraljevski protokol kada ga je 2017. poljubila u obraz u znak čestitke na osvojenom turniru. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 5

  • daleko najjaci 05.07.2023.

    Roger vragolan stari,koristi sansu dok Mirka nije u blizini. Jos ima spirita u njemu 😄

  • OneOfMany 05.07.2023.

    roger ima snažne ruke i prste, pa se ova smije...

  • čovik-s-juga 05.07.2023.

    Dobra je Kata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare