To je to što me zanima!

Kate Middleton u opuštenom izdanju šopingirala s djecom

Kate je s princezon Charlotte i princom Georgeom obavljala kupnju za školu kad su ih fotografirali paparazzi. Kate je odjenula cvjetnu haljinu i sandale, a nije se zamarala znatiželjnim pogledima
Vidi originalni članak

Počinje škola, pa je vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (39) odlučila kao i svaki prosječni roditelj sa svojom djecom otići u kupovinu potrepština. Njezin kraljevski status nije ju zaustavio u svakodnevnim aktivnostima, pa je u opuštenoj kombinaciji cvjetne haljine i sandala odvela princezu Charlotte (6) i princa Georgea (8) po bilježnice i ostali pribor koji im je potreban za nastavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate se udajom u kraljevsku obitelj morala odreći mnogih svakodnevnih aktivnosti, no neke je ipak ostavila te pokušava djecu približiti svakodnevnom životu koliko je to moguće.

U kupovinu s njima nije išao princ Louis (3) jer još ne ide u školu.

MISLILA JE DA NITKO NEĆE ZNATI Čitač s usana otkrio što je Kate rekla o Williamovoj uniformi, ima i malo 'škakljivih' detalja

Malena princeza isto je bila u haljini kao mama, ispod koje je imala bijelu košuljicu, dok je George imao sportski komplet na sebi s visokim čarapama. 

Kraljevska obitelj trenutno traži novu rezidenciju, kako bi bili bliže kraljici Elizabeti (95) i palači. Trenutno žive između Kensingtonske palače u Londonu i Anmer Halla u Norfolku, a sada im je želja smjestiti se na jednoj lokaciji.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Idi na 24sata

Komentari 18

  • japanokinezjapano 20.09.2021.

    Jedna od rijetkih koja bi bez ikakve dorade mogla glumiti u svim horor filmovima.

  • nap 19.09.2021.

    Nek uziva ali non stop je prate papparazzi

  • Cirenac 19.09.2021.

    Dobra Kate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare