To je to što me zanima!

Kate Moss: "Malo sam gola kuharica, a malo striptizeta"

Engleski supermodel na poslu pokazuje golo tijelo, a doma se ne skida iz pregače. Kate kaže da joj je kuhanje skriveni talent, a recepte od nje 'žica' i Jamie Oliver
Vidi originalni članak

Vjerujem u reinkarnaciju. U prošlom životu sam sigurno bila balerina ili striptizeta, a u sljedećem ću biti rock zvijezda. Ako mi propadne manekenska karijera, počet ću kuhati. To mi je skriveni talent, kaže Kate Moss (41).

Engleski supermodel dodaje da se toliko usavršila u kuhinji da recepte od nje “žica” i Jamie Oliver (40), zvijezda TV emisije “Goli kuhar” i autor kuharica.

- Radim najbolji domaći džem na svijetu. Nakon što je Jamie probao moj najdraži od dunje i šljive, prozvao me kulinarskom boginjom. Čak su i njegova djeca rekla da kuham bolje od njega - hvali se Kate. Manekenka, koja je ‘90-ih bila muza Calvinu Kleinu te modnim kućama Gucci i Chanel, kaže da joj nikad nije bio problem skidati se zbog posla, ali kod kuće bi najradije spavala u pregači jer je, šali se, toliko opsjednuta kuhanjem.

- Svi me nagovaraju da otvorim restoran. Možda i hoću, jednog dana kad budem umirovljenica - kaže Moss. Osim što odlično kuha, manekenka se okušala i kao pjevačica te snimila singl s rock bendom Primal Scream.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Almighty 04.11.2015.

    Da si moja ne bi ti vidjela kuhinje, samo spavaća soba. :D

  • ibee 03.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • kung fu panda 03.11.2015.

    multitalentirana teta

Komentiraj...
Vidi sve komentare