To je to što me zanima!

Kate Moss ni elegantna se ne suzdržava od psovki...

Kate Moss su dosad snimali kako ušmrkava kokain, puši marihuanu, a na promociji umjetnina pojavila se elegantnoj zelenoj haljini, nije pomoglo
Vidi originalni članak

Manekenku Kate Moss (35) su dosad snimali kako ušmrkava kokain, puši marihuanu, pokazuje gaćice i gole grudi. Na prijateljičinu promociju umjetnina u Londonu pojavila se u elegantnoj zelenoj haljini. Nedavno se osramotila na dodjeli nagrada časopisa GQ u Londonu. Na priredbu je zakasnila te ušla na stražnja vrata. Dok je Lily Allen davala intervju, Kate je prošla kroz kadar psujući:
- On je tako jeb... nepristojan. Znate što? Nikad se više neću pojaviti na ovim jeb... dodjelama - mrmljala je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stranger 27.09.2009.

    vi bas nemate o cemu da pisete pa morate jednu vijest prepricavat u 5 clanaka? psovke, gole grudi i sl. nemaju veze s elegancijom. najlakse je osudjivat..zamislite sebe u haljini koja je ispod truka 1 cm, vi sjedite u autu i izlazite, zar nije logicno da ce vam se vidjet gacice..a ako ja dodjem pa vas uslikam onda ce te ispast krajnje neelegantni jel? ne, necete..zato sto niog nije briga za vas. zar nije to iritantno.. nepismena kate moss koja je zavrsila nepotpuna 2 razreda srednje postala legenda,a vi koji ste zavrsili fakultet radite u zutom tisku i za njega lazete i tracate o ljudima poput kate zahvaljujuci kojima imate kruha i vode svaki dan.

  • stranger 26.09.2009.

    vi bas nemate o cemu da pisete pa morate jednu vijest prepricavat u 5 clanaka? psovke, gole grudi i sl. nemaju veze s elegancijom. najlakse je osudjivat..zamislite sebe u haljini koja je ispod truka 1 cm, vi sjedite u autu i izlazite, zar nije logicno da ce vam se vidjet gacice..a ako ja dodjem pa vas uslikam onda ce te ispast krajnje neelegantni jel? ne, necete..zato sto niog nije briga za vas. zar nije to iritantno..nepismena kate moss koja je zavrsila nepotpuna 2 razreda srednje postala legenda,a vi koji ste zavrsili fakultet radite u zutom tisku i za njega lazete i tracate o ljudima poput kate zahvaljujuci kojima imate kruha i vode svaki dan.

  • skolic3 26.09.2009.

    Pa manekenke se pobiru s ceste.Zašto bi morale imati kulture?Dovoljno je da imaju dobro dupe i sisu,šta još hočete?Masom su neobrazovane,glupe i jeftine.Svaka čast iznimkama ali vidite Alex Grdić...par plastičnih sisa i sijeno u bulji a nos curi.To vam je to. Dok imaju dvadeset i koju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare