To je to što me zanima!

Kate Moss potpuno gola u orgijama s velikim zecom

Osim što se slikala naga za U.S. magazine, manekenka će se skinuti i u videospotu u kojem će orgijati s muškarcima, ženama, ali i sa zecom...
Vidi originalni članak

Kate Moss (34) je pozirala potpuno gola za U.S. magazine, a nove golišave fotografije već su proglašene njezinim najseksepilnijim slikama ikada. Britanska manekenka je za potrebe snimanja stavila platinastu periku, a progovorila je i o svom seksualnom životu.
- U seksu sam bolja sada nego kad sam imala 20. Imam više iskustva. Na ženama prvo primijetim grudi, a na muškarcima oči ili usne - rekla je Kate. Manekenka će se pojaviti i u videospotu We Are (Not) Sex People's koji će se snimati u "The House of Cyn", jednom od najpoznatijih bordela sedamdesetih i osamdesetih koji je vodila madam Cynthia Payne. Kate će u spotu glumiti mladu Cynthiu, a zabavljat će se sa ženama, muškarcima i s jednim velikim zecom (muškarac obučen u zeca). Problematična Britanka je do sada glumila u spotu White Stripesa "I Just Don’t Know What To Do With Myself" te Eltona Johna i Marianne Faithfull.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stoka1 27.08.2008.

    jadan zec....

  • user_28352 27.08.2008.

    Ajde Kato,imaš i previše para,čemu ovakvo glupiranje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare