To je to što me zanima!

Kate Moss u 'vrućem' izdanju: Na snimanju otkrila gole grudi

Za snimanje je odjenula crne hlače, kapu i kaput, ispod kojeg nije nosila ni majicu ni donje rublje te se tako pojavila u provokativnom izdanju predstavljajući novu kolekciju marke Dior
Vidi originalni članak

Britanski supermodel i jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena Kate Moss (45) provela je vikend u Miamiju kako bi predstavila Diorovu najnoviju kampanju za mušku odjeću, piše Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za snimanje je odjenula crne hlače, kapu i kaput, ispod kojeg nije nosila ništa te se tako pojavila u provokativnom izdanju. 

Kasnije se presvukla i odjenula bijelu košulju i crnu suknju. Između snimanja je odmarala sjedeći na pijesku i telefonirajući. 

Kate Moss proslavila se u eri 90-ih i tzv. heroin chic looka, a H&M je 2005. godine s Moss raskinuo ugovor nakon optužbi za posjedovanje droge. U vrijeme kad je bila u vezi s nestašnim dečkom britanskog rock'n'rolla, Peteom Dohertyjem (40), hajka na manekenku zbog njezinog načina života bila je najizraženija. Iako tvrdi da nikad nije imala problema s teškim drogama, Moss je svojedobno bila na rehabilitaciji zbog alkohola. 

OSTAVILA SE I ALKOHOLA Kate Moss bijesna zbog glasina o sebi: 'Nisam uzimala heroin'

- Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Cijeli moj način života činio me nesretnom, a piće nije pomagalo. Potražila sam pomoć kad sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom - priznala je Moss.

Prije nekoliko mjeseci navodno je drastično promijenila svoj život te je otada trijezna, a glasine o njezinoj teškoj ovisnosti nerviraju ju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 09.12.2019.

    najljepše su christy turlington i helena christensen

  • 09.12.2019.

    Mogla je i bez toga

  • Prki600 09.12.2019.

    Možda bolje da nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare